Constructa A/S – Arkitekt og Ingeniører

Hos Constructa har vi hjulpet med at løse akustikproblemer i mødelokale. Christian Aagaard beskrev problemet for os som følger:

“Vi har et mødelokale hvor det er vanskeligt at høre hvad der bliver sagt pga. for megen rumklag. Efterklangstiden er meget lang, og det kunne være skønt at få den nedsat, så det ikke ruger så meget.”
Christian Aagaard, Arkitekt og Partner hos Constructa A/S

Efter en snak fandt vi frem til dimensionerne på mødelokalet. Lokalet er ca. 45 kvm, og der er skrå vægge op mod loftet, og en lofthøjde i midten af rummet på 3,5 meter. Et rigtig flot mødelokale med minimalistisk indretning, som ofte betyder akustiske udfordringer. Et rum som dette gør det lidt vanskeligt at udregne vægarealet, men vi


Løsning med egne motiver

Vi fandt frem til at der skulle 6 akustik-lærreder på på væggene, og Christian fandt selv nogle motiver af projekter som Constructa har arbejdet på. Det betyder samtidig at mødelokalet nu er udsmykket med flotte billeder af nogle af de fine projekter Constructa har arbejdet på ift. ingeniør og arkitektarbejdet.

Det blev til 6 billeder på ca. 80 x 100 cm samt et større billede på 100x 150 cm for at løse akustikken – dvs. kun 7,5 % af vægarealet. Christian havde et ønske om at man stadig skulle bibeholde en fornemmelse af rummets størrelse og gode klang efter opsætning af akustik-lærrederne, så det var vigtigt ikke at få opsat for mange akustik-lærreder, da det ville gøre rummet for “dødt”.


Pris for løsningen

6 stk. 80 x 100 x 4 cm akustik-lærred: 9.372 kr ex. moms(1.562 kr/stk)
1 stk. 100 x 150 x 4 cm akustik-lærred: 2.411 kr ex. moms
Pris i alt: 11.783 kr ex. moms

Reklamer

Om akustik-lab
Jeg er direktør i SUMOpix A/S hvor vi har siderne SUMOpix.com og Akustik-lab.com. Vi arbejder med udsmykning og akustik. På denne blog skriver jeg om akustikproblemer og løsninger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: