Støjdæmpning i kundeserviceafdeling – WhiteAway.com

I dag har rigtig mange virksomheder åbne kontormiljøer, som betyder at man sidder mange sammen i samme rum – hvilket giver udfordringer ift. arbejdsro. Det kan være vanskeligt at “høre hvad man selv tænker” – specielt hvis lyden runger meget og akustikken er dårlig.

Hos WhiteAway.com har vi hjulpet med at få styr på den generende støj ved hjælp af lyddæmpende billeder, som absorberer en stor del af kontorstøjen, og forhindrer lyden i at forplante sig ud i hele rummet.

Løsning hos WhiteAway.com
Hos WhiteAway.com sidder der 10-15 mand og supporterer deres skandinaviske kunder, og udfordringen var, at der ikke meget vægplads at arbejde med. Det betød at vi måtte finde en alternativ måde at få billederne monteret på, og det endte med at vi hang dem ned fra loftet!

Det giver en rigtig god effekt, samtidig med at det ser rigtig flot ud. Vi valgte motiver med grønne blade, da det spiller godt sammen med WhiteAways grønne profil ift. deres hvidevarer produkter.

Ideen med at sætte billederne oppe ved loftet er smart, da det giver mulighed for at løse akustikproblemerne uden at man behøver at have en masse ledig vægplads. Desuden er der langt mellem væggene i store rum, og da kan det være vanskeligt at få dæmpet lyden kun ved brug af lyddæmpende billeder på væggene. Så med mindre man vælger at lægge tæpper på gulvene må man løse akustikproblemerne i loftet.

Se prissammenligning mellem akustikplader i loftet og lyddæmpende billeder

Reklamer

Om akustik-lab
Jeg er direktør i SUMOpix A/S hvor vi har siderne SUMOpix.com og Akustik-lab.com. Vi arbejder med udsmykning og akustik. På denne blog skriver jeg om akustikproblemer og løsninger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: